Corporate

Corporate

Vores dokumentarfilm-kompetancer benyttes i stigende grad til at skildre livet og resultaterne i danske virksomheder. Mange virksomhedsejere er trætte af glittede reklamefilm. De vil hellere fortælle de ægte historier om firmaets og medarbejdernes resultater. Ikke alene fordi historier fra virkeligheden er mere troværdige, men også fordi virkeligheden ofte er langt mere interessant og spændende.

Blandt vore kunder er: Gnisten A/S, SH-group, Region Sjælland, A.P. Møller Mærsk, Rambøll, Cowi, Rynkeby, Visitsydfyn.

 


Nye Veje til et Aktivt liv
Tegnefilm, der fortæller om Svendborg Kommunes nye tiltag: At hjemmehjælpere skal inddrage byens gamle borgere i plejeopgaverne, så de hen ad vejen bliver mere selvhjulpne. Produceret for Svendborg Kommune.

Se video


Kræftpakker
Fiktionsfilm om praktiserende lægers diagnosticering af kræft og deres brug af standardiserede behandlingsforløb – de såkaldte kræftpakker. Produceret for Region Midtjylland.

Se video


1864 introduktionsfilm
Dokumentarfilm til Historiecenter Dybbøl Bankes permanente udstilling. Introducerer besøgende til 2. slesvigske krig og Slaget ved Dybbøl.
Produceret for Historiecenter Dybbøl Banke.

Se video


Smertebehandling
Tre korte fiktionsfilm, der handler om den situation, som pårørende til kræftpatienter befinder sig under og efter et behandlingsforløb. Produceret for Region Midtjylland.

Se video


Region Sjælland – Vi er til for dig
Imagefilm for Region Sjælland. Filmen fortæller historien om, hvor mange opgaver Region Sjælland løser for borgerne.

Se video


Rambøll og Cowi – oprensning af Danmarkshistoriens største giftgrund
Dokumentarfilm, der skildrer Rambøll og Cowis arbejde med at finde en effektiv metode til at fjerne giften i Kærgaard Plantage. Her rummer undergrunden Danmarks største koncentration af giftige kemiske forbindelser, og Rambøll og Cowi må tage helt nye og uprøvede metoder i brug for at rense området.

Se video


A.P.Møller Mærsk – Super Slow Steaming

Kort dokumentarfilm om Mærsk’ banebrydende arbejde med at reducere CO2-emission og brændstofforbrug i skibsbranchen.Filmen skildrer de Mærsk-medarbejdere, der gennem vedholdende lobbyarbejde og stædig indsamling af dokumentation får overbevist en konservativ skibsbranche om det fornuftige i at sætte farten ned på verdenshavene.

Se video


A.P.Møller Mærsk – Piracy and how to handle it.

E-learningprogram til søfolk. Programmet består af 15 film, der beskriver de psykologiske aspekter ved at arbejde i piratfyldt farvand. Filmene er integreret i en webmenu, hvor multiplechoice spørgsmål og supplerende tekster udgør en samlet pædagogisk indsats, der skal lære søfolk at håndtere pirateri. Projektet er fra bunden udviklet og designet af B-film i samarbejde med sikkerhedsfirmaet Custos.

Se video


Gnisten – vi tænder dine drømme.

Gnisten i Svendborg er skandinavisk importør af de kraftfulde og elegante speedbåde fra amerikanske Monterey. Filmen viser, hvad speedbådene kan, når de køres ud af udstillingshallen og slippes løs på havet.

Se video


Rynkeby – team Rynkeby til Paris

Team Rynkeby er et motionshold, der i ugen op til Tour de France cykler fra Ringe til Paris. Dokumentarfilmen følger i 2007 holdet, mens det kæmper sig de 1440 km gennem regn og brændende sol. Holder består af en del kendte danskere, heriblandt Lars Løkke Rasmussen, og målet er at samle flest mulige penge sammen til Børnecancerfonden.

Se video


Region Sjælland – Klar Tale

Søs Egelind er hovedperson i 5 undervisningsfilm om kommunikation i sundhedsvæsenet. Filmene beskriver på humoristisk vis, hvordan læger og patienter kan tale forbi hinanden og bruges som oplæg til debat blandt sundhedpersonale. Filmene er blevet så populære, at de andre danske regioner også bruger dem.

Se video


Nadiro – lifesaving system.

Nadiro, der ejes af SH-group i Svendborg og Mærsk har i samarbejde opfundet et system til at sætte redningsbåde i vandet. Systemet er en stor succes og i instruktionsfilmen kan kunder over hele verden få et indblik i systemets effektivitet og smidighed.

Se video


Visitsydfyn – Svendborgfilm

Film, der præsenterer de mange herligheder som Svendborg og Sydfyn rummer.

Se video


Kræftens Bekæmpelse – Man bliver til Engle
Hvilke tanker har små børn om døden? Det er temaet for en række små film som B-film har produceret for Kræftens Bekæmpelse. I filmene fortæller børn fra Skårup Børnehave rørende og fortryllende om deres forestillinger om døden. Filmene bruges af Kræftens Bekæmpelse i arbejdet med pårørende til kræftpatienter.

Se video

Kræftens Bekæmpelse – Da røgen gik helt agurk.

Hver femte unge begynder at ryge som 14-15 årige. En last mange fortryder senere i livet. I denne kampagnefilm fortæller kendte danskere, som Preben Elkjær og Dodo Gad om deres ungdomsliv som rygere – og hvor svært det var at lægge den dårlige vane fra sig. En film, der skal få unge til at tænke over konsekvenserne af deres valg.

Se video


Egmont – corporate imagefilm

Egmont er Danmarks største underholdningskoncern, men både medarbejdere og andre ved ofte ikke hvad koncernen rummer. I denne imagefilm fortæller en gruppe passionerede medarbejdere fra vidt forskellige grene af koncernen om deres specielle arbejde.

Se video

A.P.Møller Mærsk – Super Slow Steaming
Kort dokumentarfilm om Mærsk’ banebrydende arbejde med at reducere CO2-emission og brændstofforbrug i skibsbranchen.Filmen skildrer de Mærsk-medarbejdere, der gennem vedholdende lobbyarbejde og stædig indsamling af dokumentation får overbevist en konservativ skibsbranche om det fornuftige i at sætte farten ned på verdenshavene.